lb-b

Αυτά τα ευφάνταστα καραβάκια με τη μουσταρδένια γεύση και τα πολύχρωμα πανιά είναι πανεύκολα και βέβαια θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των μικρών επίδοξων σεφ που θα νιώσουν πως μεγαλούργησαν!

Yλικά

12 βραστά αβγά
2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
2 κ.γ. ξύδι λευκό
1/4-1/2 φλ. μαγιονέζα
Χρωματιστές πιπεριές για τα πανιά
Πάπρικια
Οδοντογλυφίδες

Οδηγίες

Βράζουμε τα αβγά και τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε μπολ μεσαίου μεγέθους όπου και τους πολτοποιούμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ξίδι ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαγιονέζι ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε ένα πηχτό μείγμα με το οποίο ξαναγεμίζουμε τα ασπράδια των αβγών.
Κόβουμε κάθε πιπεριά σε μακριές λωρίδες και μικρά τετράγωνα που τα κόβουμε διαγώνια και τα στερώνουμε πάνω στα αβγά με οδοντογλυφίδες.
Πασπαλίζουμε με πάπρικα κι έχουν έναν ολόκληρο στόλο από 24 βαρκάκια. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον καπετάνιος τους: Strong Sails, Captain Egg!

 

001namesstroke

003Anaptixistroke

002Astrologystroke

004Ipsosstroke

Λέξεις κλειδιά

Η ομάδα μας

Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε τη συντακτική ομάδα και τους συνεργάτες του LoveBaby.gr

Δημοσκόπηση

Ποια είναι η γνώμη σας για την αποθήκευση βλαστοκυττάρων;