4 - 5 ετών
Έχετε αναρωτηθεί γιατί το παιδί σας λατρεύει συγκεκριμένα παραμύθια, τα οποία σας ζητάει να του διαβάσετε ξανά και ξανά; Εμείς ξέρουμε τον λόγο! Σε αυτή την ενότητα θα σας παρουσιάζουμε κατά καιρούς διάφορα βιβλία που προτείνουμε για την παιδική βιβλιοθήκη του σπιτιού σας! Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή για όλους του γονείς προκειμένου να μας στέλνετε και εσείς προτάσεις που αφορούν τα αγαπημένα βιβλία της οικογένειάς σας!


To κροκoδειλάκι που έγινε λιβάδι

To κροκoδειλάκι που έγινε λιβάδι

Συγγραφέας: Χρήστος Μπουλώτης
Ζωγραφιές: Φωτεινή Στεφανίδη
Εκδόσεις: Καλειδοσκόπιο, Ιούνιος 2018

«Φύσηξε πάλι από την έρημο Σαχάρα ο δυνατός άνεμος Σιμούν τρομάζοντας τις καμήλες, τους καμηλιέρηδες και τα παιδιά που έπαιζαν στην όαση με τις πανύψηλες χουρμαδιές. Μα τούτη τη φορά, καθώς περνούσε ο άνεμος Σιμούν απ’ το πλατύ ποτάμι που το λένε Νείλο, σήκωσε, με ένα βαθύ φλουπ, τεράστια μια αγκαλιά νερό που είχε μέσα της νούφαρα κι ένα κροκοδειλάκι που κολυμπούσε ανέμελο, τρισευτυχισμένο…»

Το κροκοδειλάκι που έγινε λιβάδι είναι μια μικρή ιστορία για ένα κροκοδειλάκι που αποχωρίστηκε την πατρίδα και τους αγαπημένους του, και, πριν από τη νοσταλγική επιστροφή του, πεθύμησε να γίνει λιβάδι, και έγινε, γιατί, όπως λέει ο συγγραφέας, «οι επιθυμίες είναι σαν τα όνειρα, βγαίνουν αληθινές άμα τις πιστεύεις πολύ και προσπαθείς και επιμένεις»

Ο Χρήστος Μπουλώτης, ξετυλίγει άλλη μία από τις “παραμυθένιες ιστορίες” του. Mια ιστορία που ακουμπά στη σημερινή πραγματικότητα και, που και που, έχει στοιχεία εξωπραγματικά, παραμυθένια και καμιά φορά πινελιές και από παραδοσιακό παραμύθι.

Η ζωγράφος Φωτεινή Στεφανίδη, χρόνια συνεργάτις και φίλη του συγγραφέα, «έντυσε» την ιστορία με χρώματα φωτεινά, ζεστά, που μιλούν με τον δικό της τρόπο για την αγάπη, τη φιλία, την ελευθερία, τη νοσταλγία, τη χαρά και τη λύπη, την αποφασιστικότητα και την υπομονή, αλλά και την τρυφερότητα των παιδιών που βρίσκουν τον τρόπο να φροντίσουν και να απαλύνουν τη μοναξιά του ξένου…

www.kaleidoscope.gr

 
[Νέα Κυκλοφορία] Παραμυθοχώρα - 12 Μαγικά παραμύθια
paramithohora

Παραμυθοχώρα
12 Μαγικά παραμύθια

Συγγραφέας:
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΠΟΥΛΟΥ
Εικονογράφηση:
Διονύσης Καραβίας
Εκδόσεις: Μιχάλη Σιδέρη

Δώδεκα μαγικά παραμύθια που θα γοητεύσουν τα παιδιά και θα τα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Παραμύθια που γράφτηκαν για να βοηθήσουν τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους. Όταν τα επιχειρήματα των μεγάλων δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε ένα παραμύθι επηρεάζει τις πεποιθήσεις και τα ενδιαφέροντα ενός παιδιού χωρίς κουραστικά λόγια και περιττά κηρύγματα. Παραμύθια που διδάσκουν τη φιλία, την αγάπη, το μοίρασμα, τη συγγνώμη, την ειλικρίνεια, την πίστη, την υπομονή, την επιμονή, την ευθύνη, τη μετάνοια, την ελπίδα, την ελευθερία, τη χαρά και γενικά την ίδια τη ζωή. Παραμύθια που τα κρυμμένα νοήματά τους καλούνται παιδιά και γονείς να αποκρυπτογραφήσουν και να αφήσουν να ωριμάσει μέσα τους όλη αυτή η σοφία.

Βιογραφικό σημείωμα:
Η Βικτωρία Δικαιοπούλου γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά. Σπούδασε ειδικός προσχολικής αγωγής, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με θέματα γύρω από το παιδί, τη διδασκόμενη ύλη και την αφηγηματική τέχνη.
Έχει εργαστεί σε νηπιαγωγεία, ιδιωτικά σχολεία, παιδικές κατασκηνώσεις, καθώς και σε κατ' οίκον μελέτη και φύλαξη παιδιών διαφόρων ηλικιών.
Επειδή η γνώση δεν σταματά πουθενά, συνεχίζει τα σεμινάρια με στόχο την προσωπική της εξέλιξη. Παράλληλα, λατρεύει το διάβασμα και συχνά γράφει ιστορίες με διδακτικό περιεχόμενο, τις οποίες αφηγείται πρώτα στα παιδιά της.

www.siderisbooks.gr

 
Τα καπέλα της κυρίας Στρουμπίνσκι
Τα καπέλα της κυρίας Στρουμπίνσκι

Συγγραφέας: Χάιντς Γιάνις
Εικονογράφηση:
Χέλγκα Μπανς
Mετάφραση: Μαρία Αγγελίδου
Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Στο καπελάδικο της κυρίας Στρουμπίνσκι βρίσκει ο καθένας το καπέλο που
θέλει – το καπέλο που του πάει, το καπέλο που του χρειάζεται. Η κυρία
Στρουμπίνσκι έχει καπέλα για όλους: για τους λυπημένους, για τους
βιαστικούς, για τους ερωτευμένους, για τους αμίλητους, για τους
ανήσυχους... Μόλις μπαίνει κάποιος στο μαγαζί της, αμέσως κοιτάζει το
πρόσωπό του και καταλαβαίνει ποιο καπέλο του ταιριάζει. Μα υπάρχουν και
μέρες που δυσκολεύεται να βρει καπέλο για την ίδια την εγγονή της, τη
Μίρα, που τη βοηθάει στη δουλειά...

http://www.metaixmio.gr

 
ΙΑΣΟΝΑΣ Η Αργοναυτική εκστρατεία
iasonas_2015_small
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η Αργοναυτική εκστρατεία

Συγγραφέας: Άννα Χατζημανώλη
Εικονογράφηση: Μιχάλης Καζάζης
Εκδόσεις: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ

Οι Εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ επανεκδίδουν την πολύ πετυχημένη σειρά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ για παιδιά των εκδόσεων ΚΙΡΚΗ, σε νέο σχήμα, με ανανεωμένη γραφιστική ταυτότητα και ένα επίμετρο για την τεχνική του κολλάζ, με την οποία φιλοτεχνήθηκε η πλούσια εικονογράφηση από τον Μ. Καζάζη.

Πανάρχαια και πλούσια η ελληνική μυθολογία, γονιμοποιεί τον παγκόσμιο πολιτισμό μέχρι τις μέρες μας. Ο Ιάσονας, αρχηγός της περίφημης αργοναυτικής εκστρατείας, πρέπει να φέρει το χρυσόμαλλο δέρας στον βασιλιά Πελία. Ανοιγόμαστε στο πέλαγος με την Αργώ και τους ξακουστούς Αργοναύτες. Το μαγικό ταξίδι αρχίζει. Ζούμε τις θαυμαστές περιπέτειές τους και τους μύριους κινδύνους που έχουν ν' αντιμετωπίσουν.

Η σειρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, καταφέρνει να εξοικειώσει μικρούς αναγνώστες με τους θεούς και τους ήρωες αυτού του μακρινού, μυθικού παρελθόντος, μέσα από κείμενα περιεκτικά και μια εικονογράφηση αφαιρετική και μοντέρνα. Στη σειρά κυκλοφορούν: Ηρακλής, Τρωικός Πόλεμος, Οδυσσέας, Θησέας, Δώδεκα θεοί του Ολύμπου, Περσέας.


ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954. Από το 1977 ασχολήθηκε με την επιμέλεια εκδόσεων και από το 1984 με τη συγγραφή και έκδοση παιδικών βιβλίων. Η σειρά Ελληνική Μυθολογία που πρωτοκυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΙΡΚΗ, είναι γραμμένη απλά αλλά μεστά και παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο αντιπροσωπευτικά επεισόδια και ήρωες.
Το βιβλίο της «Στεριές και θάλασσες» της σειράς Αλυσίδα προτάθηκε για το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων για Παιδια το 2004.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε εικονογράφηση στο πανεπιστήμιο του Μπράϊτον. Η δουλειά του που απευθύνεται σε παιδιά περιλαμβάνει εικονογράφηση παιδικών βιβλίων, συγγραφή παραμυθιών, κινούμενα σχέδια, σχεδίαση και επιμέλεια παιχνιδιών και διοργάνωση επιμορφωτικών εργαστηρίων. Σημαντική υπήρξε η συνεργασία του με τον Αρκτούρο, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος. Από τις Εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία του Ο Πατού και τα ζώα του δάσους και Ζήκος ο λύκος – Φώναξέ μου σ' αγαπώ!

www.kaleidoscope.gr
 
Σ' έναν τόπο μαγικό

Σ' έναν τόπο μαγικό

«Σ' έναν τόπο μαγικό!» είναι το όνομα της στήλης που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.kosvoice.gr και στην οποία η Λιάνα Δενεζάκη, συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων 2 φορές το μήνα παρουσιάζει παιδικά βιβλία που της άρεσαν τόσο για το κείμενο όσο και την εικονογράφησή τους. Συνδεθείτε με τη σελίδα και δείτε τις προτάσεις της.

 
Μάικ Φασολάκης - Πάω θάλασσα!

MaikOFasolakisPapThalasaExΣυγγραφέας: Μαρί Κυριακού
Εικονογράφηση: Λήδα Βαρβαρούση
Εκδόσεις: Λιβάνη
Το βιβλίο περιλαμβάνει CD

Μετά την επιτυχία του πρώτου βιβλίου της Μαρί Κυριακού «Μάικ ο Φασολάκης - Θα σε γαργαλήσω!» -που έγινε best seller- έρχεται ένα δεύτερο για να πάει το σκανταλιάρικο φασολάκι διακοπές! Ο Μάικ ο Φασολάκης παρέα με τον φίλο του το Γλάρο ταξιδεύει στην παραλία και κάνει τα πιο όμορφα σχέδια για παιχνίδια στην αμμουδιά. Όμως, το καλοκαίρι του είναι γεμάτο περιπέτειες αφού δεν ξέρει πώς θα ξεφύγει από τα μεγάλα καβούρια, τον αγκαθωτό αχινό και τα βρωμερά σκουπίδια.

Ακολουθήστε τους στη θάλασσα και περάστε ένα χαρούμενο καλοκαίρι μαζί τους!

 

kodorebithoulisΤο μυστικό ημερολόγιο του Κοντορεβιθούλη

Συγγραφέας: Φιλίπ Λεσερμέιερ

Εικονογράφηση: Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ

Μετάφραση: Κλαιρ Νεβέ, Εύη Σιούγγαρη

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Αυτό είναι το μυστικό ημερολόγιο του Κοντορεβιθούλη, στο οποίο αφηγείται όλη την ιστορία του. Κι αν νομίζετε ότι γνωρίζετε ήδη το γνωστό παραμύθι, στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε ένα σωρό πράγματα που δεν τα είχατε καν φανταστεί.

 

Πόσο μ' αρέσει...

like-game like-me like-school

Συγγραφέας: Τρέις Μορόνι

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Μία νέα σειρά που με ευαισθησία καλλιεργεί στα παιδιά τον θετικό τρόπο σκέψης και την αισιοδοξία για τις καταστάσεις που βιώνουν στην καθημερινή τους ζωή. Χάρη στον θετικό τρόπο σκέψης, τα παιδιά γίνονται πιο δημιουργικά, πιο ανεκτικά, πιο γενναιόδωρα, πιο επιτυχημένα σε ό,τι κάνουν, πιο ευτυχή και πιο υγιή.
Στις Σημειώσεις για γονείς και κηδεμόνες στο τέλος κάθε βιβλίου παρατίθενται χρήσιμες σκέψεις και συμβουλές.

 

galanoleukiΓαλανόλευκη σημαία

Συγγραφέας: Ματούλα Τόλκα

Εικονογράφηση: Βαγγέλης Παπαβασιλείου

Εκδόσεις: ΛΙΒΑΝΗΣ

Στα πολύ παλιά τα χρόνια, υπήρχε μια χώρα που μετά από πολλούς αγώνες κατάφερε να αποκτήσει την λευτεριά της. Θέλησε λοιπόν να φτιάξει την εθνική της σημαία. Πολλοί βάλθηκαν να κάνουν τη σημαία. Μια μικρή υφάντρα, έξυπνη και πολυτεχνίτισσα, σκέφτηκε: Αφού η σημαία θα ανεμίζει στο κοντάρι της, πρέπει το ύφασμα με το φύσημα του αγέρα να κάνει πτυχές. Να 'χει μια χάρη! Άρα, πρέπει το ύφασμα να 'ναι ανάλαφρο και μαλακό. Και τέτοιο ύφασμα είναι μόνο το μεταξωτό...

Μια παρέα παιδιών μαθαίνει ένα παραμύθι και εκατό ιστορίες για τη γαλανόλευκη σημαία.

 

Screen_shot_2010-03-11_at_2.50.12_Φράουλες, βατόμουρα και τρεις σταγόνες μέλι

Συγγραφέας: Λιάνα Δενεζάκη, Έρρικα Παπαβενετίου

Εκδόσεις: Λιβάνη

Περιγραφή: Όλα κυλούσαν ανέμελα στη Χώρα της Ροδαλής Χαράς. Οι κάτοικοι περνούσαν τη ζωή τους με γέλια, τραγούδια και πολύχρωμες γιορτές... Εκατό ακοίμητοι φρουροί φυλούσαν το μυστικό που χάριζε στο μικροσκοπικό αυτό βασίλειο τη δύναμή του. Όσο η πυραμίδα –που πριν από αιώνες είχε χαρίσει η πρώτη Νεραϊδοβασίλισσα στο βασιλιά Ροδαλοαίματο– ήταν ασφαλής, κανείς δεν είχε να φοβηθεί τίποτα.


Όμως η μάγισσα Στριγλυκερίδιους με τα μαγικά της φίλτρα και τη βοήθεια του σατανικού Λιποδίαιτους κατάφερε να εξουδετερώσει τη λάμψη της. Τότε τα πάντα άλλαξαν. Ο ουρανός σκοτείνιασε, τα γάργαρα νερά των ποταμών σταμάτησαν να κυλούν, οι κάτοικοι άρχισαν να κοιμούνται όλη μέρα κι όλη νύχτα, τα σπίτια αράχνιασαν, οι χαρούμενες φωνές των παιδιών δεν ακούγονταν πια. Θα καταφέρουν, άραγε, ο πρίγκιπας Ρεβιθοκουκής και η πολυαγαπημένη του φίλη Ροδαλή να βρουν τρόπο να σώσουν τη χώρα τους;

Ένα γλυκό παραμύθι, που δείχνει στα παιδιά, με τρόπο διασκεδαστικό, την αξία της σωστής διατροφής.

http://www.livanis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=272708

 

ta_parami8ia_tis_8alassas_ogkos

Τα παραμύθια της θάλασσας

Συγγραφέας: Ευαγγελίας Στάθη

Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας

Εκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Μυστικά και θησαυροί του βυθού για την πιο τρυφερή παιδική ηλικία

Οι εκδόσεις Τετράγωνο παρουσιάζουν στους μικρούς φίλους του καλοκαιριού και της θάλασσας ένα πολύχρωμο βιβλίο για τις καλοκαιρινές διακοπές με δύο παραμύθια βγαλμένα μέσα από τις καρδιές της Ευαγγελίας και του Βασίλη.
Δύο πολύ χαριτωμένες ιστορίες γραμμένες σε πρωτότυπους και συνάμα ευκολομνημόνευτους στίχους!

Συχνά τα καρχαριάκια, που είναι πολύ μεγάλα ψάρια και οι αθερινούλες, που είναι πολύ μικρά ψαράκια, χάνουν για λίγο το νόημα της ζωής, φοβούνται μπροστά σε απώλειες και αναρωτιούνται τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.
Τι μπορεί να καθησυχάσει τέτοια πλάσματα; Υπάρχει κάποια παρηγοριά ή «συνταγή ευτυχίας»;

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει και παιχνίδι. Κάθε παιδί θα μπορεί να μπογιατίσει τις εικόνες του παραμυθιού με τα δικά του χρώματα.

http://www.ekdoseistetragono.gr/childrensbooks.php?id=50

 

PaliaEpaggelmata_coverΠαλιά επαγγέλματα, ζωντανέψτεεε...!

Συγγραφέας: Κατερίνα Μανανεδάκη

Εικονογράφηση: Ανδριάνα Ρούσου

Εκδόσεις: ΛΙΒΑΝΗΣ

Ο Άγγελος και η Μυρσίνη ζουν μια τρομερή περιπέτεια στη σοφίτα του σπιτιού της γιαγιάς και του παππού. Ανακαλύπτουν μέσα σεένα παλιό σεντούκι ένα βιβλίο που το καμπανάκι-σελιδοδείκτης του με ένα ντιννν γίνεται πόρτα στρογγυλή και τους οδηγεί στο χωριό των Παλιών Επαγγελμάτων.

Τι θα συμβεί άραγε εκεί;
Ο καρβουνιάρης, η μοδίστρα, ο τσαγκάρης, η κορδελιάστρα, ο λατερνατζής, ο παγοπώλης, ο παγωτατζής και άλλοι πολλοί επαγγελματίες που έχουν χαθεί αλλά δεν έχουν ξεχαστεί ζωνταντεύουν και διηγούνται τις ιστορίες τους!

Τι περιμένετε λοιπόν;
Ελάτε, στην παρέα, να μάθουμε για το χτες, να ονειρευτούμε για το σήμερα, να σχεδιάσουμε το αύριο με υπέροχα χρώματα.
Μαζί οι πιο χαρούμενες δραστηριότητες και... ζωντανέψτεεεε τη φαντασία σας!

 

axmis-dromos

Τα δικαιώματα του παιδιού: Ο Αμίν έχασε τον δρόμο του

Συγγραφέας: Αλίξ Καμπρέρα

Εικονογράφηση: Ρόζα Μ. Κούρτο

Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Αμίν ανήκει στη νομαδική φυλή των Τάκα-Τάκα, που μετακινείται συνέχεια μέσα σε μια χώρα που λέγεται Ακίντα. Μια μέρα ξεσπάει μια ξαφνική και τρομερή καταιγίδα, και ο Αμίν χάνει τους ανθρώπους της φυλής του. Προσπαθεί λοιπόν να ζήσει με τα πλάσματα της ζούγκλας. Πώς όμως μπορεί να νιώσει άνετα κοντά τους αν δεν τον βοηθήσουν και αυτά;

Η ιστορία αυτή βασίζεται στην Τρίτη Αρχή της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, σύμφωνα με την οποία κάθε παιδί πρέπει από τη γέννησή του να έχει όνομα και εθνικότητα.

 

feggari_ogkos

Το αγόρι που κολύμπησε να φτάσει το φεγγάρι

Συγγραφέας: Ελίζας Μπακοπούλου

Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας

Εκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Οι γονείς του Στέργιου πίστευαν πως στη ζωή ερχόμαστε για να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο ταξίδι.

Για μερικούς το ταξίδι κρατάει μια ζωή, για άλλους δυο στιγμές ενώ για το μικρό μας Στέργιο αυτό το ταξίδι ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ με πανσέληνο.

Μέσα σε λίγες ώρες έμαθε πράγματα για τους ανθρώπους και τον κόσμο που ποτέ δεν είχε φανταστεί, συνάντησε πλάσματα που δεν ήξερε ότι υπάρχουν,
μα πάνω απ' όλα έμαθε πως αν στο ταξίδι σου έχεις για οδηγό την αγάπη τότε θα φτάνεις πάντα στον προορισμό σου...


http://www.ekdoseistetragono.gr/childrensbooks.php?id=53

 

xotikopapoutsa

Τα ξωτικοπάπουτσα

Συγγραφέας: Μαρίας Γαϊτάνου

Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας

Εκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Ένα παραμύθι που μεταδίδει στα παιδιά τη μαγεία της προσφοράς, καθώς και ΜΙΚΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ...

1. Οι δύσκολες στιγμές ξεπερνιούνται με θάρρος και φαντασία.
Όλα ξεκίνησαν από ένα καραμελόδεντρο, όπου κατοικούσαν τα ξωτικά και ο Παραδείσης ο μπαλονοσώστης! Σε τι περιπέτειες όμως τον βάζουν οι αχώριστοι βοηθοί του, τα ξωτικοπάπουτσά του;

2. Πάντα μπορείς να μάθεις κάτι μέσα από τις εμπειρίες των άλλων.
Πού θα τον βγάλει το μακρινό του ταξίδι; Πώς αυτός και τα ξωτικοπάπουτσα θα γίνουν ειρηνοποιοί;

3. Διασκέδασε τους άλλους, κάνε τα εμπόδια να φαίνονται μικρότερα, και η «μαγεία» γεννιέται.
Ένα ταξίδι-ευκαιρία για νέους δεσμούς... ευκαιρία για προσφορά, έτσι όπως πρέπει να είναι η ζωή μέσα και έξω από τα παραμύθια.

4. Φτιάξε «μαγεία», μοίρασέ τη γύρω σου, κι αυτή θα επιστρέψει σε σένα!

http://www.ekdoseistetragono.gr/childrensbooks.php?id=58

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4

001namesstroke

003Anaptixistroke

002Astrologystroke

004Ipsosstroke

Λέξεις κλειδιά

Η ομάδα μας

Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε τη συντακτική ομάδα και τους συνεργάτες του LoveBaby.gr

Δημοσκόπηση

Ποια είναι η γνώμη σας για την αποθήκευση βλαστοκυττάρων;