Μπισκοτάκια Αγάπης

make-a-wish-1_advertorial

Αυτά τα Χριστούγεννα τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» της εταιρείας Παπαδοπούλου μαζί  με τον  Οργανισμό Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία  Παπαδοπούλου στα πλαίσια του προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ετοίμασε για τα φετινά Χριστούγεννα την πιο γλυκιά συνταγή με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, δημιούργησε τα  «Μπισκοτάκια Αγάπης», σε σχήμα αστεριού και, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και τον πρεσβευτή του Στέλιο Παρλιάρο,  συμβάλλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» θα κυκλοφορούν σε δύο ξεχωριστές γεύσεις:

α) σοκολάτα και μαύρη ζάχαρη και

β)  μέλι, κανέλα και μαύρη ζάχαρη και θα διανέμονται πανελλαδικά στα Super Market, από τα τέλη Νοεμβρίου σε προσιτή τιμή (0,50€ προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ανά συσκευασία), ενώ οι επισκέπτες του e-FOOD.gr (σε επιλεγμένα καταστήματα) θα μπορούν να τα προσθέτουν σε κάθε τους online παραγγελία.

Tα κέρδη που θα προκύψουν από την ενέργεια αυτή θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό Οργανισμό (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση περισσότερων παιδικών ευχών. 

«Κάθε αστέρι συμβολίζει μια ευχή και κάθε “Μπισκοτάκι Αγάπης” μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίησή της»

« H εταιρεία μας, εδώ και 92 χρόνια, συμμετέχει και προσφέρει καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, την πλέον ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το φιλανθρωπικό Οργανισμό (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδoς), ώστε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα πιο μαγικά και γλυκά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, να στηρίξει κι αυτή μας την πρωτοβουλία, ώστε όλοι μαζί να  βοηθήσουμε στην εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδικών ευχών. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια με ένα σημαντικό πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», δήλωσε ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος-Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε..

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ενέργεια E.K.E της εταιρείας Παπαδοπούλου θα βρείτε  στο:

mpiskotakiagapis.gr

 
Μπορώ να ενισχύσω την άμυνα του μωρού μου;

LOGO_DIATROFHΗ απάντηση που δίνουν οι ειδικοί σε αυτό το ερώτημα που απασχολεί όλες τις μαμάδες είναι θετική!

Οι γονείς θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους ό,τι είναι καλύτερο για την υγεία τους. Τα νήπια 1 έως 3 ετών έχουν ανάγκη από μια προσαρμοσμένη διατροφή για να οικοδομήσουν τις καλύτερες βάσεις για το μέλλον τους. Ένα ειδικά προσαρμοσμένο νηπιακό γάλα προσφέρει εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του νηπίου, αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού του συστήματος. Γιατί ένα υγιές ξεκίνημα συμβάλλει σε ένα υγιές μέλλον!

Γνωρίζατε ότι...

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η Ελλάδα είναι η Νο 1 χώρα σε κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη, καθώς και μια από τις χώρες με τα υψηλότερα επίπεδα μικροβιακής αντοχής στα αντιβιοτικά. Μεγάλος αριθμός αντιβιοτικών καταναλώνεται από νήπια 1-4 ετών για την αντιμετώπιση κυρίως λοιμώξεων του αναπνευστικού, καθιστώντας τον οργανισμό λιγότερο ανθεκτικό απέναντι στα μικρόβια. Επιπλέον, ο κίνδυνος εμφάνισης λοιμώξεων είναι αυξημένος στα νήπια που πηγαίνουν σε παιδικούς σταθμούς, με περισσότερο από το 60% των νηπίων σε παιδικούς σταθμούς να εμφανίζουν τουλάχιστον 6 λοιμώξεις το χρόνο. Τόσο η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών, όσο και οι αυξημένες λοιμώξεις των νηπίων συνδέονται άμεσα με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πώς μπορούμε όμως να επηρεάσουμε την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος;

CHART-BEARSΤα 3 πρώτα χρόνια της ζωής είναι πολύ σημαντικά για τη μελλοντική υγεία του μωρού σας. Κατά την περίοδο αυτή, το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού βρίσκεται σε ραγδαία ανάπτυξη. Γι' αυτό πρέπει να το ενισχύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πολυπαραγοντική, με τη διατροφή να παίζει σημαντικό ρόλο γιατί είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούμε να επηρεάσουμε. Συνήθως μετά το κλείσιμο του έτους παρατηρείται στους γονείς ένας εφησυχασμός και εντάσσουν το παιδί πλήρως στο καθημερινό διαιτολόγιο της οικογένειας.

Τα νήπια (1-3 ετών) όμως δεν είναι μικροί ενήλικοι. Έχουν ανάγκη από μια διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους και σωστές καθημερινές συνήθειες που θα αποτελέσουν θεμέλιο για την υγεία τους στο μέλλον. Για το λόγο αυτόν η NUTRICIA, στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού των νηπίων, συνεργάστηκε με Ειδικούς Επιστήμονες για την έκδοση συμβουλών για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα:

«Δεκάλογος για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα» (από την Παιδογαστρεντερολόγο κα Π. Καρανίκα).

thumb_DEKALOGOS

Βρείτε το Δεκάλογο για την ενίσχυση της άμυνας των νηπίων στο www.nutricia.gr 

Ο ρόλος του γάλακτος

Το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο και πιο ωφέλιμο γάλα για τα βρέφη, λόγω της ιδανικής ποσοτικής και ποιοτικής του σύνθεσης. Επιπλέον, το μητρικό γάλα αποτελεί την πρώτη ανοσοποιητική προστασία του μωρού λόγω των πρεβιοτικών που περιέχει, που αποτελούν τροφή για τα ωφέλιμα βακτηρίδια του εντέρου του μωρού.

Το γάλα εξακολουθεί να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της διατροφής και στη νηπιακή ηλικία (1/3 της διατροφής). Μία από τις βασικές οδηγίες του Δεκαλόγου εστιάζει στο γάλα συστήνοντας πρωτίστως τη συνέχιση του μητρικού θηλασμού. Όπου ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτός, προτείνεται η κατανάλωση 500ml ανά ημέρα νηπιακού γάλακτος με πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS (9:1), εγκεκριμένο από την Ε.Ε., καθώς, όπως αποδεικνύεται από μελέτες, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης λοιμώξεων και αλλεργίας.

Νέα επιστημονικά δεδομένα για την ενίσχυση της άμυνας των νηπίων

«Νέα κλινική μελέτη αποδεικνύει ότι ένα νηπιακό γάλα με ειδικό μίγμα πρεβιοτικών και βιταμινών συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα».

Νέα δεδομένα για την ενίσχυση της άμυνας των νηπίων προκύπτουν από έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 5 χώρες, με τη συμμετοχή 730 υγιών νηπίων ηλικίας 11-29 μηνών, σε πάνω από 500 παιδικούς σταθμούς. Πιο συγκεκριμένα, Ειδικοί Επιστήμονες ανέπτυξαν το Pronutra+™, ένα μοναδικό μίγμα επιλεγμένων συστατικών. Το Pronutra+™ περιέχει το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1 (πρεβιοτικές ίνες που αποτελούν τροφή για τα ωφέλιμα βακτηρίδια στο έντερο του μωρού) και βιταμίνες A, C & D και, σύμφωνα με τη νέα κλινική μελέτη, συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Almiron Growing Up της Nutricia είναι το μοναδικό νηπιακό γάλα με Pronutra+, το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα  scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1, εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ περιέχει βιταμίνες A, C & D και συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

NUTRICIA-O_EIDIKOS-

 

 
Ένα τρυφερό χάδι καλέντουλας στην επιδερμίδα.

Μέσω της αφής το μωρό σας ξεκινά να γνωρίσει τον κόσμο και μαθαίνει κάτι και για το ίδιο με κάθε άγγιγμα στο δερματάκι του. Το τρυφερό αίσθημα της επαφής είναι σημαντικό, καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας. Ένα απαλό μασάζ βοηθά το παιδί σας να γνωρίσει το σώμα του και να νιώσει καλά μέσα σε αυτό. Το Λάδι περιποίησης καλέντουλας για μωρά, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού με απόλυτα φυσικό τρόπο. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για το μασάζ του μωρού ενώ η καλέντουλα και το χαμομήλι περιποιούνται απαλά και δρουν ηρεμιστικά και καταπραϋντικά στην επιδερμίδα. Κατάλληλο ακόμη και για περιποίηση στην περιοχή της πάνας.

 

Η εγγύηση μας

Τα προϊόντα για μωρά και για παιδιά της Weleda, υποβάλλονται σε λεπτομερείς δερματολογικές έρευνες και ελέγχονται για την αποτελεσματικότητα τους και για τη φιλικότητα τους προς το δέρμα.

 • Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

logo_header-1

 
Το αγαπημένο Caotonic και σε συσκευασία 250 γρ
caotonic-250g3
Ένα ποτήρι γάλα με Caotonic, μετατρέπει το πρωινό των παιδιών σε απολαυστική συνήθεια, εξασφαλίζοντας υδατάνθρακες για ενέργεια, ασβέστιο για γερά οστά και καλύπτοντας  έως και 30% τις ανάγκες τους σε βιταμίνες και κατά 50% σε ασβέστιο και σίδηρο! Έτσι, κάθε πρωί με το Caotonic προσφέρετε στα παιδιά ένα καλό ξεκίνημα και δύναμη να αντεπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμα του σχολείου και των δραστηριοτήτων τους!Το Caotonic κυκλοφορεί και σε συσκευασίες 500γρ, 700γρ, καθώς και στην συσκευασία σακούλας 500 γρ, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Την οικογένεια Caotonic συμπληρώνουν οι αγαπημένες σοκολάτες Caotonic Choco και Caotonic Choco Sticks, ιδανικά σνακ στο σχολείο και την εκδρομή, με 7 βιταμίνες και γάλα.
 
Neal’s Υard Remedies

NYR-contest

Ο τύπος τα έχει εκθείασει! Εμείς τα χρησιμοποιούμε και εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητά τους και την αγνότητα συνθέσεών τους. Η Neal’s Υard Remedies, συνδυάζει τη φύση με την πράσινη επιστήμη και προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης για τους άντρες, τις γυναίκες και τα μωρά.
Μας αρέσουν και για έναν επιπλέον λόγο: Δεν περιέχουν Parabens, σιλικόνες, παράγωγα πετρελαίου, χημικά αρώματα αλλά ούτε και βλαβερά συστατικά!
www.beautypaths.eu

 
Κουνούπια; Απαλλαγείται, άμεσα και φυσικά!

picksan

Αναρωτιόμασταν τι μπορεί να κάνει κανείς για να απαλλαγεί από τα ενοχλητικά κουνούπια άμεσα και φυσικά αφού ειδικά φέτος μοιάζουν περισσότερο «διψασμένα» από ποτέ.
Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα προϊόντα Picksan που κυκλοφορούν σε δύο τύπους.
Θα βρείτε Picksan Aπωθητικό σπρέι για τα κουνούπια που είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και προστατεύει έως και 6 ώρες.
Επίσης, υπάρχει και Picksan σε απωθητικό κουτί για τα κουνούπια, όπου είναι και η ασφαλής εναλλακτική λύση γαι τα υγρά, τις ταμπλέτες και τα σπιράλ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε δωμάτια, σκηνές ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο.
Είναι εντελώς ασφαλές και εξαιρετικό για χρήση σε παιδικό δωμάτιο.

Εισάγεται από την: ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε. • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • 2310 856233

 
Proastin Marcus Rohrer

Απολαύστε τον ήλιο, προστατέψτε σώμα και δέρμα!!

Όλοι έχουμε ανάγκη από αντιοξειδωτική προστασία! Καθημερινά το σώμα και το δέρμα μας είναι εκτεθειμένα σε μια σειρά δυσμενών παραγόντων που προέρχονται τόσο από το εξωτερικό μας περιβάλλον όσο και από την διατροφή μας.

Το άγχος, η κόπωση, το αλκοόλ, η υπεριώδης ακτινοβολία, η μόλυνση, τα χημικά καθώς και οι τροφές που καταναλώνουμε και περιέχουν τεχνητά αρώματα, συντηρητικές και χρωστικές ουσίες προκαλούν τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ισχυροί αντίπαλοι των ελεύθερων ριζών: μειώνουν τη φθορά που προκαλεί η οξείδωση, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος (ρυτίδες, λεπτές γραμμές).

Το ProAstin του Marcus Rohrer™ είναι ένας συνδυασμός Ασταξανθίνης και φυσικής Βιταμίνης Ε.

Η Ασταξανθίνη αποτελεί φυσικό καροτενοειδές -ένα από τα ισχυρότερα που μας χάρισε η φύση- και είναι 500 φορές πιο ισχυρή από τη Βιταμίνη Ε ως αντιοξειδωτικό και 10 φορές πιο ισχυρή από το β-καροτένιο. Επιτίθεται στις ελεύθερες ρίζες και η μοναδική της σύνθεση της επιτρέπει να δράσει αποτελεσματικά και δραστικά σε κάθε σημείο του σώματός μας ενισχύοντας αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι, ενισχύστε το σώμα σας και προστατέψτε το δέρμα σας άμεσα και αποτελεσματικά από τα σημάδια του χρόνου!

Σε όλα τα φαρμακεία!

PROASTIN

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ WELEDA ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΕΛΟΒΑΡΗ Α.Ε.
Τηλ.: +30 2310 856 233, Fax: +30 2310 821 216
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website: http://www.elovari.gr
facebook

 
TANTRA BEAUTY + SPA

Tantra_LOGO_WHITE

To κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της!

Το ειδικευμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Tantra Beauty+Spa, σεβόμενο τις προσωπικές ανάγκες σας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την θεραπεία που επιθυμείτε.

Στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa, πιστεύουμε ότι η βελτίωση της εμφάνισης τονώνει την αυτοπεποίθηση κάνοντας τον καθένα να αισθάνεται καλύτερα.

Για αυτό τον βασικό λόγο, οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας και της χαλάρωσης έχοντας ως στόχο να δώσουν πραγματικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

hot-stone_Tantra

Ενδεικτικές υπηρεσίες:

Θεραπείες σώματος

 

 • Οriental μασάζ
 • Χαλαρωτικό μασάζ
 • Μπαλινέζικο μασάζ
 • Φαραώ με ρινίσματα χρυσού
 • Θεραπεία Carribean
 • Σοκολατοθεραπεία
 • Ηot stone

Θεραπείες προσώπου

 

 • Βαθύς καθαρισμός
 • Ενυδάτωση
 • Σοκολατοθεραπεία
 • Σύσφιξη χρυσοθεραπείας
 • Meditox- αντιγύρανση
 • Θεραπεία ματιών (opsis)
 • Αποτρίχωση με κερί
 • Μανικιούρ
 • Πεντικιούρ

Ειρήνης 2, (Πλατεία Ν. Σμύρνης)
17123 Ν. Σμύρνη,
Τηλ.: +30 210 9821175
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website: http://www.tantraspa.gr
facebook

 
Η Magnet επιμελείται την επίσημη σελίδα της Σοκοφρέτας της ΙΟΝ στο Facebook!

Η Σοκοφρέτα της ΙΟΝ, η αγαπημένη γκοφρέτα με αυθεντική σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ εγκαινιάζει, σε συνεργασία με τη Magnet, τη δική της σελίδα στο facebook και σας καλεί να την εξερευνήσετε!

Στην επίσημη σελίδα της, οι fans της Σοκοφρέτας μπορούν να ενημερωθούν για ό,τι συμβαίνει στην πόλη, να διασκεδάσουν παίζοντας ευχάριστα παιχνίδια αλλά και να πάρουν μέρος σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό, στέλνοντας τη Σοκο-ιστορία τους.

Όλοι οι φίλοι, μέχρι 17 Δεκεμβρίου έχουν την ευκαιρία να στείλουν τη δική τους γλυκιά ιστορία με πρωταγωνιστή τη Σοκοφρέτα και να διεκδικήσουν ένα I-Pod Shuffle, πολλά πακέτα με Σοκοφρέτες και άλλα προϊόντα ΙΟΝ.

Μπείτε στο www.facebook.com/pages/ION-Sokofreta και ανακαλύψτε τις πρωτότυπες εκπλήξεις που κρύβει!

 
ΣκέFτομαι υγιεινά, τρέFομαι σωστά

Fytro: To «F» της διατροφής !

Fytro

Πλήρως ανανεωμένη έρχεται η σειρά προϊόντων Fytro, μια ολοκληρωμένη πρόταση υγιεινής διατροφής. Θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία της! Τα Fytro χάρη στις φυτικές ίνες, τα περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες, αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ταυτόχρονα αναζητούν γευστικές εναλλακτικές προτάσεις.

Με τη μεγάλη ποικιλία τους τα Fytro σας συντροφεύουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Δημητριακά Fytrο: για ένα ιδανικό ξεκίνημα στην ημέρα σας

Γλυκαντικά χαμηλής θερμιδικής αξίας και ακατέργαστη καστανή ζάχαρη Fytro: για τον καφέ ή το τσάι σας

Ζυμαρικά ολικής άλεσης & αναποφλοίωτο ρύζι Fytro: για νόστιμα και ελαφριά γεύματα

Πλιγούρι Fytro: για υπέροχες δροσερές σαλάτες ταμπουλέ και σε άλλες νόστιμες δημιουργίες αντί για ρύζι (π.χ. γεμιστά)

Προϊόντα σόγιας: για πλούσια σε γεύση και πρωτεΐνες πιάτα

Σοκολάτες, Ρυζογκοφρέτες, Μαρμελάδες Fytro: για γευστικά και υγιεινά σνακ

Τα Fytro «κρύβουν» πολλά οφέλη για τον οργανισμό, καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, κλπ.

Πείτε «ναι» στην πρόκληση των Fytro και αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, μπαίνοντας σε ένα κόσμο υγείας και ισορροπίας! Στο www.fytro.com.gr θα βρείτε υπέροχες συνταγές αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και ενδιαφέρον υλικό για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.


 001namesstroke

003Anaptixistroke

002Astrologystroke

004Ipsosstroke

Λέξεις κλειδιά

Η ομάδα μας

Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε τη συντακτική ομάδα και τους συνεργάτες του LoveBaby.gr

Δημοσκόπηση

Ποια είναι η γνώμη σας για την αποθήκευση βλαστοκυττάρων;